Noul Top House Residence Metalurgiei a fost desemnat de către Urbanis (Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România) drept unul dintre cele mai moderne și îndrăznețe proiecte rezidențiale din Capitală în anul 2018!

vânzari@tophouseresidence.ro
0729.572.570

Poziționare excelentă

Poziția noului complex este una excelentă, acesta fiind amplasat stradal, pe Bdul Metalurgiei vis a vis de Lidl, între proiectele Brown Residence și Kristal Residence, cu deschidere amplă în bulevard și la numai 2 minute de mers până la statia STB.

Top House Residence Metalurgiei Localizare
De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 - Cel mai modernizat sector din Capitala

Metrou/STB

Acces facil

Magazine

parc

Parc

Drumuri de acces
pe toate cele 4 laturi

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 18.465 mp teren si dispune de deschidere la drumuri de acces ample pe toate cele 4 laturi ale sale, fiind marginit si de B-dul Metalurgiei pe o latura, ceea ce face ca accesul de la si catre acest mega proiect sa se faca in cele mai civilizate conditii, indiferent de anotimp.

Mijloace
de transport

METROU APARATORII PATRIEI
TROLEIBUZ: 73, 74
STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcul „Tudor Arghezi”

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera. Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale. Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea. Totodata, in interiorul parcului au fost amenajate o plaja ecologica, un spatiu special pentru animalele de companie, precum si o parcare supraetajata de 150 de locuri. Atractia principala a parcului, insa, o reprezinta fantana arteziana muzicala Fantana Florilor, ce le va oferi vizitatorilor, in fiecare seara, un inedit spectacol de lumina si culoare. Parcul Tudor Argezi mai dispune de alte facilitati de relaxare precum o plaja ecologica dar si o zona dedicata iubitorilor de animale de companie, fiind creata o zona speciala in acest sens. O parcare supraetajata de 150 de locuri este disponibila celor care doresc sa viziteze cel mai nou si probabil cel mai modern parc din Bucuresti. In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana. In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Primul parc rezidential
din Romania

Top House Residence Faza 2 face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4 pe Bulevardul Metalurgiei, si anume Metalurgiei Park Residence!
Call Center Top House Residence: 0729.572.570