Noul Top House Residence Metalurgiei a fost desemnat de către Urbanis (Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România) drept unul dintre cele mai moderne și îndrăznețe proiecte rezidențiale din Capitală în anul 2018!

vânzari@tophouseresidence.ro
0729.572.570

Poziționare excelentă

Poziția noului complex este una excelentă, acesta fiind amplasat stradal, pe Bdul Metalurgiei vis a vis de Lidl, între proiectele Brown Residence și Kristal Residence, cu deschidere amplă în bulevard și la numai 2 minute de mers până la statia STB.

Top House Residence Metalurgiei Localizare
De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 - Cel mai modernizat sector din Capitala

Metrou/STB

Acces facil

Magazine

parc

Parc

Drumuri de acces
pe toate cele 4 laturi

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 18.465 mp teren si dispune de deschidere la drumuri de acces ample pe toate cele 4 laturi ale sale, fiind marginit si de B-dul Metalurgiei pe o latura, ceea ce face ca accesul de la si catre acest mega proiect sa se faca in cele mai civilizate conditii, indiferent de anotimp.

Mijloace
de transport

METROU APARATORII PATRIEI
TROLEIBUZ: 73, 74
STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcul „Tudor Arghezi”

Parcul „Tudor Arghezi” din sudul Bucurestiului, situat pe Bulevardul Metalurgiei, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, va avea o suprafata de 27.627 mp, din care peste 10.000 mp vor fi doar spatii verzi. Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, iar altele destinate sportului si jocurilor in aer liber. Tot aici va fi amenajat un skate-park de 1.000 de metri patrati, la cele mai inalte standarde. Proiectul se inscrie in seria de investitii publice menite sa faciliteze implementarea conceptelor de Green-Deal și noul Bauhaus European. Astfel, cat priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Primul parc rezidential
din Romania

Top House Residence Faza 2 face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4 pe Bulevardul Metalurgiei, si anume Metalurgiei Park Residence!
Call Center Top House Residence: 0729.572.570
x