Noul Top House Residence Metalurgiei a fost desemnat de către Urbanis (Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România) drept unul dintre cele mai moderne și îndrăznețe proiecte rezidențiale din Capitală în anul 2018!

vânzari@tophouseresidence.ro
0729.572.570

Materiale de calitate

In procesul de finisare sunt incluse placarile ceramice gresia si faianta provenite din import Spania, parchet din import Turcia, usi interioare moderne, usa de intrare cu multiple sisteme antiefractie. Calorifere Romstal si obiectele sanitare moderne , tamplaria tip PVC GEALAN gri antracit cu 5 camere, avand geam Low e – 4 anotimpuri si glafuri la interior/exterior, iar centrala prin condensare de 24 KW pentru apartamente este dimensionata corespunzator pentru fiecare unitate in parte.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 - Cel mai modernizat sector din Capitala

Eficiență energetică la standarde actuale

01. Sistemul constructiv folosit in proiectarea blocurilor este format din pereti structurali de beton armat si grinzi, fiind proiectat sa reziste si sa respecte standardele in vigoare, asa cum sunt emise de noul cod seismic din anul 2013.
02. Inchiderile peretilor interiori si exteriori se vor face cu ajutorul blocurilor ceramice Porotherm, avand o grosime de 11 cm la interior si 25 cm la exterior.
03. Termosistem Adeplast complet, peste care se va aplica tencuiala decorativa cu cel mai bun indice in ceea ce priveste calitatea si cu proprietati excelente privind izolatia termica si fonica.
04. Un aspect important de mentionat aici este faptul ca, pentru toata compartimentarea interioara a apartamentelor este folosita caramida eficienta energetic Porotherm.

Like
You

Locuințe
Personalizate

Un departament complet de design si un showroom dedicat finisajelor si echipamentelor folosite in amenajarea noilor locuinte vor sta la dispozitia dvs. dupa ce veti rezerva locuinta mult dorita.

Părți comune

Partile comune ale blocurilor vor fi la fel de exigent tratate si vor dispune de placari ceramice atent selectionate pentru traficul intens.

Cartelă magnetică

Accesul rezidentilor in imobile se va face pe baza cartelelor magnetice si aparatelor de interfon montate in fiecare apartament.

Lifturi silențioase

Lifturile silentioase, care vor deservi rezidentii, sunt de cea mai buna calitate si vor aduce un plus de confort.

Call Center Top House Residence: 0729.572.570