Noul Top House Residence Metalurgiei a fost desemnat de către Urbanis (Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România) drept unul dintre cele mai moderne și îndrăznețe proiecte rezidențiale din Capitală în anul 2018!

vânzari@tophouseresidence.ro
0729.572.570

Împreună pentru o idee generoasa

Dezvoltatori, arhitecti, tehnicieni, constructori ne-am unit energiile si am pus pe masa toate cunostintele noastre in slujba unei idei generoase: un ansamblu rezidential adaptat timpurilor noastre, care sa faca fata provocarilor urbanistice ale unei metropole in plina dezvoltare si in care fiecare nou proprietar sa poata spune cu convingere: am facut cea mai buna alegere!

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 - Cel mai modernizat sector din Capitala

Intră și tu în noua comunitate Top House Residence unde vei găsi cu siguranță o locuință adaptată nevoilor tale!

Sistem Constructiv

Structura beton armat și grinzi

Sistemul constructiv folosit este format din pereti structurali de beton armat și grinzi, fiind proiectat să reziste și să respecte standardele in vigoare, asa cum sunt emise de noul cod seismic din anul 2013.

Arhitectura Modernă

Spațiu verde in interiorul ansamblului

Dintre multiplele avantaje enumeram: arhitectura moderna de care dispun noile imobile, amplasarea acestora in teren intr-o maniera foarte aerisita, precum si multiplele cai de acces rezultate.

Unitati locative diverse

Spatii comerciale

Numarul total de unitati locative ce urmeaza sa fie puse in vanzare este de 500 dintre care 50 garsoniere, 300 apartamente cu doua camere si 150 apartamente cu trei camere, plus spatii comerciale

Ansamblu Rezidential Top House Metalurgiei Park
Top House Residence Metalurgiei - Faza 2

Prezentare video

Metalurgiei Park Residence - FAZA a II-a

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania, Metalurgiei Park trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de a II – a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.

Faza a II – a se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 de hectare de teren si este estimat un numar suplimentar de 5000 noi unitati locative din cele mai diverse, deoarece mai multi investitori au achizitionat terenul, iar lucrarile de construire vor incepe in aceasta vara. Top House Residence si alte nume deja consacrate in prima faza a acestui mega proiect,au initiat demersurile pentru inceperea lucrarilor de edificare.

Alti noi investitori de anvergura si-au anuntat prezenta si vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare a proiectului

Ansamblu rezidential Metalurgiei Sector 4

Un exemplu de dezvoltare urbană

Proiectul se desfașoară pe o suprafață de 18.465 mp teren și dispune de deschidere la drumuri de acces ample pe toate cele 4 laturi ale sale, fiind marginit și de B-dul Metalurgiei pe o latură, ceea ce face ca accesul de la și către acest mega proiect să se faca în cele mai civilizate condiții, indiferent de anotimp.

Parcare supraetajată

Parcare supraetajată de mari dimensiuni, ultra-modernă, deservită de multiple căi de acces și de lifturi rapide, care va completa parcările supraterane.

Spații comerciale

Amplasarea a numeroase spații comerciale la parterul blocurilor care au deschidere în B-dul Metalurgiei, unde își vor desfășura activitatea o serie de magazine, unități bancare, farmacii, cafenele și unități de învățământ.

Calitate atestată

Sistemul constructiv folosit in proiectarea blocurilor este format din pereti structurali de beton armat si grinzi iar inchiderile peretilor interiori si exteriori se vor face cu ajutorul blocurilor ceramice Porotherm, avand o grosime de 11 cm la interior si 25 cm la exterior, anvelopat cu termosistem Adeplast complet.

Branșare la utilitățile Bucureștiului

Proiectul dispune de infrastructura completa si bransare la toate utilitatile Bucurestiului si este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este parter + 8 etaje

Primul parc rezidențial din România

Top House Residence Faza 2 face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4, pe Bulevardul Metalurgiei, si anume Metalurgiei Park Residence!

Prețuri Accesibile

Noul proiect este compus dintr-un număr de 3 imobile de locuințe mixte, al căror regim de înălțime este parter + 8 etaje
Garsoniera
60.928 euro+tva
 • Living: 18,70 mp
 • Bucatarie: 9,33 mp
 • Hol: 3,37 mp
 • Baie: 3,98 mp
 • Debara: 3,17 mp
 • Balcon: 4,97 mp
 • Suprafata totala: 43,52 mp
2 camere
72.500 euro+tva
 • Living: 19,19 mp
 • Dormitor: 13,84 mp
 • Bucatarie: 7,88 mp
 • Baie: 3,98 mp
 • Hol: 5,87 mp
 • Suprafata totala: 50,76 mp
3 camere
111.000euro+tva
 • Living: 20,59 mp
 • Dormitor: 13,37 + 13,00 mp
 • Bucatarie: 10,36 mp
 • Baie: 3,11 + 5,16 mp
 • Hol: 4,78 mp
 • Suprafata totala: 77,69 mp

Avantaje
 • Amplasare ecelentă
 • Parcare supraetajată
 • Arhitectură modernă
 • 4000 mp spațiu verde
 • Spații comerciale

Modalități de Plată

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, inclusiv prin Programul Noua Casa, fie cu resurse proprii.

Credit24h.ro

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra. Vrei sa te muti intr-o locuinta noua si ai nevoie de finantare? Suna la numarul de telefon: 0729.572.570

suna acum

Consultanță

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

cere detalii

Soluții rapide

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

cere detalii
Call Center Top House Residence: 0729.572.570